laguna_logo

Clienţii sunt mereu pe primul loc !

Pasiune

Credem că lupta pentru excelență este caracterul și codul nostru. Îl infuzăm întotdeauna cu tot ce putem oferi, menținând neîncetat un standard ridicat.

Calitate

Ne reînnoim flota la fiecare 2 ani și ne asigurăm că respectăm cele mai înalte standarde de securitate și control frigorific. Folosim întotdeauna cele mai noi tehnologii și ne menținem la curent cu inovațiile din industria transporturilor.

Spirit de echipa

Dacă faci parte din echipa noastră, avem deja încredere în tine. Avem încredere că vei munci din greu, vei face tot posibilul și iţi îmbunătățeşti mereu abilităţile. De asemenea, avem încredere în tine să contribui cu idei de dezvoltare. Lucrăm și gândim în echipă.

Ţinteste sus

În fiecare zi alegem să ne autodepăşim. Căutăm modalități de a sărbători clienții și colegii noștri și de a oferi mai multă valoare prin activitatea desfăşurată in cadrul Laguna Technology.

Monitorizare transport 24/7

Angajamentul nostru de a oferi cel mai înalt nivel de siguranţă a mărfurilor începe cu echipa noastra de dispecerat 24-7 , unde profesionişti dedicaţi monitorizează fiecare călătorie cu diligenţă.

Semnalele senzorilor de deschidere ai uşilor sunt monitorizate continuu de echipa noastră vigilentă, precujm şi poziţia flotei.

Pentru clienţii noştri dispunem de multiple soluţii astfel încât aceştia să aibă control asupra transportului, prin diverse platforme care ofera transparenţă şi informare in timp real : Trailer Connect , Nic place si project 44 , etc.

Monitorizare temperatură

Controlul termic este esențial pentru furnizarea de servicii de bună calitate. Folosind cea mai recentă tehnologie, monitorizăm în timp real evoluția temperaturii.

Access termodiagramă

Apreciem transparenţa, integritatea şi eficienţa, prin urmare oferim acces la termodiagramă atunci cand este necesar, precum şi acces la date in tim preal de la camionul incărcat.Clienţii noştri pot descarca termodiagrama pentru transabilitate, protecţia mărfurilor şi dovada livrării.

Managementul datelor şi digitalizare

Ţinem pasul cu  inovaţiile din tehnologie şi am dezvoltat o soluţie IT in-house pentru a face faţă provocărilor de zi cu zi.

Certificările noastre

Vizitează-ne !

Vă invităm la biroul nostru . Ne puteţi găsi la adresa : Centrul de Afaceri, Bd . I.C. Bratianu 50-52, Piteşti 110121 , Romania .

@Copyright Laguna Technology SRL